Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

“De nye redskaber rykker ved revisorrollen”

Corpay One gør ikke bare Solveo's kunders hverdag nemmere. Det understøtter også Solveo's mission om at blive en betroet forretningsrådgiver frem for bare regnskabsfører.

Frederik PetersenArrow Up

Da Solveo blev stiftet af tre tidligere Deloitte-revisorer, der tilsammen har mere end 50 års erfaring fra det kendte revisionshus under bæltet, var det med en klar mission om at komme endnu tættere på kunderne og deres hverdag.

“Vi er først og fremmest revisorer og rådgivere, men vi ville gerne i endnu højere grad være relevante og gøre en forskel for vores kunder i dagligdagen. I stedet for bare at levere et årsregnskab er vores tanke, at vi vil være mere nærværende, og rent faktisk gøre en forskel løbende,” fortæller Frederik Petersen, partner i Solveo.

Solveo hjælper små- og mellemstore virksomheder med revision, forretningsudvikling og rådgivning. For at komme dybt ned i kundernes forretning og hjælpe dem med at strømline den - vel og mærke til en pris SMV’ere kan betale - har det været klart for det nystartede revisionsfirma, at de skulle læne sig op af tekniske løsninger.

Derfor har Solveo fra dag ét søgt partnerskaber med teknologileverandører. Blandt andet Corpay One.

“I stedet for kun at levere nogle tal, præsenterer vi kunderne for værktøjer, der skaber værdi for dem. De får noget, som gør deres hverdag nemmere. Når vi sparer dem for at administrere deres bilag og betalinger fredag eftermiddag, er det tid de kan bruge på at optimere forretningen andre steder, eller se deres familie,” siger Frederik Petersen.

Digitale løsninger skal matche de manuelle arbejdsgange

Mange af de små- og mellemstore virksomheder, som Solveo hjælper, kører stadig med et meget håndholdt bogholderi, hvor fakturaer bliver printet ud og underskrevet af direktøren. Derfor starter nye samarbejder også med en analyse af, hvilke værktøjer der kan forbedre de eksisterende arbejdsgange.

“Når vi får en ny kunde starter vi med at danne os et fuldstændigt overblik over forretningen i hverdagen. Vores opgave er så at foreslå redskaber, der kan optimere den hverdag. Derfor sætter vi også en ære i at gøre afdækningsarbejdet grundigt,” siger Frederik Petersen.

For mange af kunderne betyder rådgivningen fra Solveo, at de overgår til et moderne og digitaliseret regnskab, hvilket både fører effektivitet og besparelser med sig. Samtidig bidrager teknologien med en vigtig ekstra gevinst:

“Det nedsætter risikoen for fejl. Med Corpay One bliver bilagene aflæst automatisk, og det eliminerer jo tastefejl. Det er sådan noget, vi som revisorer, er rigtig glade for,” siger han.

Men omvæltningen er ind imellem stor, og derfor er det også vigtigt, at redskaberne - inklusiv Corpay One - er nemme for kunderne at implementere og bruge i hverdagen.

“Da jeg så Corpay One første gang, kunne jeg godt se, at det var smart. Løsningen flugter fuldstændig med vores mission. Jeg kunne med det samme se, at rigtig mange SMV’ere ville få glæde af det,” siger Frederik Petersen,

“Vi har en kunde, som er i starten af 70’erne, der altid har kørt bogholderiet meget håndholdt. Førhen havde han en fuldtidsbogholder, men nu uploader han selv fakturaer til Corpay One. I dag er han faktisk én af de kunder, hvor det kører aller bedst. Og det er jo helt vildt, hvor meget tid og ressourcer de sparer,” siger Frederik Petersen

“De nye redskaber rykker ved revisorrollen”

For Solveo er målet at vokse forretningen gennem en ny måde at tænke forhold mellem virksomhed og revisor.

“Vores mål er, at blive ved med at være relevante. Hele tiden være synlige. Komme ud til kunderne. Generelt set bare blive ved med at bygge på den her palette af ny teknologi, som kan understøtte alle facetter af forretningen,” siger Frederik Petersen.

Med værktøjer som Corpay One får Solveos kunder hele tiden bedre mulighed for at styre økonomien selv. Det rykker ved revisorrollen, men den forandring er Solveo klar på. For dybest set er et regnskab bare et regnskab, og Solveo mener de har mere værdi at tilbyde.

“Man skal erkende, at verden ikke længere er til, at man bare sælger et regnskab. Det kan gud og hver mand lave, så længe de er godkendt revisorer. En del af vores DNA er, at tilføre større værdi end cykelbogholderen. Og gennem partnerskaber som eksempelvis Corpay One træder vi opad i værdikæden og fuldender cirklen, så vi kan tilbyde mere end et regnskab. Vigtigst af alt kan vi være med til at optimere kundernes forretning. Det er alfa og omega,” siger han.

Revisorer og Bogholdere
Industri
Hellerup
Lokation
+5
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.