Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

Fremtidens regnskab bliver digitalt og automatisk. Det er Roger en vigtig del af.

Samarbejdet med Roger betyder, at Keepers i dag har automatiseret 90% af det manuelle arbejde i kreditorbogholderiet.

Andreas Østergaard Borris,Arrow Up

I marts 2021 ændrede Roger navn til Corpay One. Vores features og funktionaliteter har ikke ændret sig. Du kan læse mere her, hvis du vil vide mere om ændringen.

Automatisering har været et mantra, der har løbet gennem Økonomidanmark i de seneste årtier. Men hvordan ser det ud, når mantra skal gøres til regnskabsvirkelighed? Det spørgsmål hjælper Keepers sine kunder med at besvare.

Traditionel revision og bogføring involverer ofte lange, tidskrævende manuelle processer, der ikke nødvendigvis bidrager med højere kvalitet eller gode kundeoplevelser. Andreas Østergaard Borris, CEO, stiftede Keepers i 2014 for at udfordre status quo.

“Den digitale dagsorden og mindset har været en grundsten i Keepers’ filosofi fra dag ét. Vi bliver bekræftet i, at den tilgang er den rette, når vi ser de effektiviseringsfordele og den kvalitet, som man kan opnå, når manuelle processer bliver automatiseret.

Manuelle processer stod i vejen for automatiseringsmission

Da Keepers havde landet de første 20-30 outsourcing-kunder, blev den nystartede virksomhed udfordret af det omstændelige, manuelle arbejde med kreditorbogholderiet. Det krævede for mange mandetimer og omstændelige processer at holde styr på bilagene.

“Vi indså hurtigt, at hvis vi skulle komme i mål med at skalere outsourcing af økonomistyring - og ikke ende som en af de bogholdere, der altid er bagud og har utilfredse kunder - så skulle vi finde en mere skalérbar model”

“Men det handler ikke kun om tidsbesparelser. Når mennesker konterer, så gør de det ikke altid helt ens. Så hver gang vi fik en ny kunde, så skulle vi skyde os ind på, hvordan de konterede.”

Det var altså klart, hvad problemet var. Men løsningen var ikke til at finde. De virksomheder, som tilbød digitale løsninger, brugte forældede scanningsteknologier, der ofte tog flere døgn, før resultatet lå klart. Det harmonerede ikke med Keepers digitaliseringsmission.

Roger var et vigtigt skridt på vejen

Da Andreas Østergaard Borris fandt Roger, fandt han endelig en automatisk scanningsfunktion til bilag, hvor resultatet lå klart efter minutter og ikke dage. Men det er ikke kun derfor, at den tidligere Deloitte-konsulent bruger Roger.

“Det, der fik Roger til at skille sig ud, var, at her var kunderne nødt til at forholde sig til deres kontering. Det element er noget af det, der, for os som financial controllers, gør Roger til en stærk løsning.”

Andreas Østergaard Borris anslår, at de sparede en fuldtidsstilling om måneden, da de blot havde 40 kunder. Men de sparer ikke kun tid.

“Det er især i forhold til konteringen, som jeg nævnte tidligere. Mennesker kan lave fejlskøn, og det eliminerer vi med Roger. Kunderne kommer med om bord i deres egen økonomi, og det giver mere korrekte regnskaber i sidste ende.”

Et bud på den perfekte regnskabspakke

I dag har Keepers integreret Roger i deres egen løsning, som de kalder Keepers kundecenter. Her får deres kunder med et enkelt login adgang til lønløsning, udlægshåndtering og Rogers kreditorbogholderi. Det er faktisk et krav, at alle nye kunder bruger Roger.

“Det er smart, at Roger kan integreres direkte ind i vores kundecenter, så kunderne kan tilgå deres økonomi med ét login. For nogle kunder er det en stor ændring at begynde at bruge Keepers og Roger, fordi de ikke længere kan aflevere en plastikpose med bilag til deres bogholder. Men de får hurtigt øjnene op for, at vores model hjælper dem med at få styr på deres regnskab.”

Samarbejdet med Roger betyder, at Keepers i dag har automatiseret 90% af det manuelle arbejde i kreditorbogholderiet. De fremadstormende, økonomiske outsourcere bliver da også bemærket af omverdenen, og Ernst & Young har netop nomineret virksomheden som “EY Entrepreneur of the year”.

“I Keepers tror vi på, at regnskabet vil blive digitaliseret i langt højere grad, end det er i dag. Vi og vores ‘konkollegaer’ er allerede langt fremme, men netop fordi, der er så mange løsninger på markedet, tror vi, at det handler om at sammensætte en perfekt pakkeløsning til vores kunder. Vores består af e-conomic, Roger og Outlay.”

Revisorer og Bogholdere
Industri
København & Middelfart
Lokation
30+
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.