Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Dinero

Integrer Dinero med Corpay One

Om Dinero

Dinero er et regnskabsprogram, der specifikt henvender sig til mindre virksomheder. Det er gratis og let at sætte op, også selvom du ikke ved meget om regnskab på forhånd. Ved at forbinde Corpay One til Dinero kan du automatisere store dele af din leverandørstyring. 

Om integrationen

Når Corpay One integrerer med Dinero, tilføjer vi et lag af automatisering. Med Corpay One får du et værktøj, der automatisk synkroniserer med Dinero, så din virksomhed altid har adgang til akkurat og opdateret regnskabsdata. Derudover så gør integrationen mellem Dinero og Corpay One, at du har adgang til vigtig information som kategorier og afdelinger i begge systemer. 

Du undgår manuelt arbejde, når du bruger Corpay One sammen med Dinero, sådan øger du effektiviteten, men du arbejder også mere sikkert og overholder compliance med Corpay Ones indbyggede revisorspor. Brug Corpay One  til at betale dine leverandører, automatisere interne godkendelsesprocesser og håndtere komplekse regnskabspraksisser. 

Fordele ved at integrere Corpay One med Dinero

To-vejs-synkronisering

Corpay One synkroniserer med Dinero. For eksempel brugerdefineret data som kategorier, afdelinger og projekter. Vi synkroniserer også alle de betalinger, bilag og data, du har i Corpay One, med dit ERP.

Automatisk bogføring

Desto mere du bruger Corpay One, desto smartere bliver løsningen. Corpay One genkender straks bilag fra den samme leverandør, og konterer automatisk bilaget for dig.

Automatisér alt

Med Corpay One kan du eliminere alt det manuelle arbejde i din udgifts- og fakturahåndtering. Sådan kommer du et skridt nærmere automatisk bogføring.

Corpay One mest relevante funktioner for Dinero

Vedhæftninger

Corpay One scanner og synkroniserer hele bilaget til Dinero, så du og dine rådgivere let kan få et overblik over dine udgifter.

Brugerdefinerede lister

Corpay One gør dig i stand til at lave brugerdefinerede lister, som enten baserer sig på data i Dinero eller i Corpay One. Sådan kan du skræddersy din interne bogføringspraksis.

Udgiftshåndtering

Med Corpay Ones Workflows kan du lave regler for hvordan og hvornår leverandører bliver betalt, samt hvem der skal godkende udgifter. Alt sammen uden en eneste linje af kode.

Forebyggelse af bedrageri

Corpay One sætter en stopper for dobbeltbetalinger, og dermed reducerer du risikoen for bedrageri. Hvert eneste bilag i Corpay One har et indbygget revisorspor. Derudover kan du sætte forskellige udgiftsgrænser for hver enkel medarbejder.

Bilagsmatch

Upload dit bankkontoudtog til Corpay One, og så matcher vi det med de bilag, du har på platformen. Mangler der et bilag, kan du bede dine medarbejdere om at uploade det.

Leverandørstyring

Rediger leverandørprofiler, definer dine betalingsmetoder og få en rapport på udgifter til hver enkelt leverandør. Du kan endda bygge Workflows, der gør dig opmærksom på, hvis udgifterne til en leverandør afviger fra måned til måned.

Læs andres succeshistorier

Læs hvordan Corpay One’s automatiske bogholderi hjælper andre med at få tid til at udvikle deres virksomhed.

No items found.

Original Coffee firedoblede antallet af caféer - uden at ansætte flere i økonomiafdelingen

“Vi har flere caféer i dag, men vi arbejder stadig på samme måde i vores bogholderi, som da vi havde én. Udover at spare os tid og penge, så har Corpay One gjort os i stand til at vækste virksomheden og samtidig bevare det økonomiske overblik.”
Læs hele casen
Black arrow right
Martin Hjarsbæk, CFO
Martin Hjarsbæk
Chief Financial Officer
Original Coffee
Home Workspace Image

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.