Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Uniconta

Integrer Uniconta med Corpay One

Om Uniconta

Uniconta er intuitivt regnskabprogram, der tilbyder alle de vigtigste ERP-værktøjer- og features, du skal bruge til at skabe en økonomisk sund virksomhed. 

Om integrationen

Når Corpay One integrerer med Uniconta, bliver dine regnskabsprocesser automatisk mere intelligente. Corpay One er et automatisk regnskabsværktøj, der synkroniserer al din data automatisk med dit ERP. Derudover sørger integrationen for, at al din data, som kategorier og afdelinger, i Uniconta synkroniseres med Corpay One. 

Når du kombinerer Uniconta og Corpay One, eliminerer du manuelt arbejde, så dit bogholderi bliver mere effektivt, sikkert og compliant. Brug Corpay One til at betale leverandører, automatisere interne godkendelsesprocesser og håndtere komplekse regnskabspraksisser automatisk.

Fordele ved at integrere Corpay One med Uniconta

To-vejs-synkronisering

Corpay One synkroniserer med Uniconta. For eksempel brugerdefineret data som kategorier, afdelinger og projekter. Vi synkroniserer også alle de betalinger, bilag og data, du har i Corpay One, med dit ERP.

Automatisk bogføring

Desto mere du bruger Corpay One, desto smartere bliver løsningen. Corpay One genkender straks bilag fra den samme leverandør, og konterer automatisk bilaget for dig.

Automatisér alt

Med Corpay One kan du eliminere alt det manuelle arbejde i din udgifts- og fakturahåndtering. Sådan kommer du et skridt nærmere automatisk bogføring.

Corpay One mest relevante funktioner for Uniconta

Vedhæftninger

Corpay One scanner og synkroniserer hele bilaget til Uniconta, så du og dine rådgivere let kan få et overblik over dine udgifter.

Brugerdefinerede lister

Corpay One gør dig i stand til at lave brugerdefinerede lister, som enten baserer sig på data i Uniconta eller i Corpay One. Sådan kan du skræddersy dine interne bogføringspraksis.

Udgiftshåndtering

Med Corpay Ones Workflows kan du lave regler for hvordan og hvornår leverandører bliver betalt, samt hvem der skal godkende udgifter. Alt sammen uden en eneste linje af kode.

Forebyggelse af bedrageri

Corpay One sætter en stopper for dobbeltbetalinger, og dermed reducerer du risikoen for bedrageri. Hvert eneste bilag i Corpay One har et indbygget revisorspor. Derudover kan du sætte forskellige udgiftsgrænser for hver enkel medarbejder.

Bilagsmatch

Upload dit bankkontoudtog til Corpay One, og så matcher vi det med de bilag, du har på platformen. Mangler der et bilag, kan du bede dine medarbejdere om at uploade det.

Leverandørstyring

Rediger leverandørprofiler, definer dine betalingsmetoder og få en rapport på udgifter til hver enkelt leverandør. Du kan endda bygge Workflows, der gør dig opmærksom på, hvis udgifterne til en leverandør afviger fra måned til måned.

Læs andres succeshistorier

Læs hvordan Corpay One’s automatiske bogholderi hjælper andre med at få tid til at udvikle deres virksomhed.

No items found.

Original Coffee firedoblede antallet af caféer - uden at ansætte flere i økonomiafdelingen

“Vi har flere caféer i dag, men vi arbejder stadig på samme måde i vores bogholderi, som da vi havde én. Udover at spare os tid og penge, så har Corpay One gjort os i stand til at vækste virksomheden og samtidig bevare det økonomiske overblik.”
Læs hele casen
Black arrow right
Martin Hjarsbæk, CFO
Martin Hjarsbæk
Chief Financial Officer
Original Coffee
Home Workspace Image

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.