Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

”Corpay One er hands down det smarteste, jeg har prøvet”

”Corpay One letter arbejdsbyrden på fakturaer, og fordi der er et link mellem scannings-toolet og vores ERP-system, så smitter det af på alt, hvad vi gør. Vi skal bare ind i systemet, klikke, og så er vi videre med en mere spændende opgave igen.”

Martin DalskovArrow Up
70+
medarbejdere bruger Corpay One
Ingen
Klasseklader
2-vejs
synkronisering

Den evigt-voksende lytterskare på tværs af lokalsproget indhold i Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Latinamerika tager ikke fejl. Podcast-platformen Podimo er vokset eksplosivt siden virksomheden blev grundlagt i 2019, og tæller i dag 160 medarbejdere på tværs af 20 forskellige lande.

Corpay One har været med på hele vækstrejsen. Og med et voksende antal indholdsleverandører, markeder og medarbejdere, er det for Martin et helt afgørende værktøj.

”Jeg har arbejdet med en masse tools til bilagsscan i de 10-12 år, jeg har været i det her felt. Nogle insourcet i ERP-system andre eksterne. Og Corpay One er hands down det smarteste, jeg har prøvet - med det lækreste brugerinterface og med den bedste API bagved,” siger Martin fra Podimo.

Fjerner det kedelige og tunge

Martin har kørt hårdt på med karrieren i det seneste årti, hvor han har haft finansfunktioner i en række forskellige virksomheder. Men da han for 9 måneder siden skiftede til Podimo, var det også drevet af et mere personligt behov: I dag skal karriereambitionerne kunne balanceres med familielivet.

”Det er bare virkelig fedt at være i et scaleup: det går latterligt hurtigt på rigtig mange fronter, og du ved ikke, hvad der sker næste uge, fordi tingene ændrer sig hele tiden. Samtidig er det vigtigste for mig at være et sted, der harmonerer med mine værdier, så jeg hele tiden bliver udfordret - samtidig med at det er drevet med gode, menneskelige værdier,” siger han og tilføjer, at Podimo både arbejdsmæssigt, kulturelt og socialt er det bedste sted, han har været.

Derfor er det også helt essentielt, at han bruger tiden på det, der er spændende. Og det er meget mere spændende at sætte sig ind i lovgivningen på nye markeder end at bogføre bilag.

”Corpay One letter arbejdsbyrden på fakturaer, og fordi der er et link mellem scannings-toolet og vores ERP-system, så smitter det af på alt, hvad vi gør. Vi skal bare ind i systemet, klikke, og så er vi videre med en mere spændende opgave igen,” siger han.

Lettere for kollegaerne

Omkring 50 medarbejdere i Danmark og 5-10 i hvert af Podimos lokale markeder bruger også Corpay til at styre deres bilag.

For Martin betyder det, at de ikke skal bruge unødig båndbredde på bogholderiet. Her peger han især på betalingsmuligheder i Corpay One. I stedet for at godkende fakturaen manuelt før den bogføres og betales i netbank i håndholdte processer, så sker det hele automatisk gennem flowet i Corpay One – han skal bare skal trykkes ”godkend” to gange, og så bliver bilaget automatisk sendt til betaling på forfaldsdagen.

”Det synes jeg, er genialt – faktisk er dét det allerbedste ved Corpay One. For så er der ingen medarbejdere, der skal side og lave noget halvautomatisk arbejde med betalingskladder osv, som både kan være kompliceret og rigtig, rigtig tidskrævende,” siger han og fortsætter:

”Jeg brænder for at effektivisere. For at medarbejderne kan bruge deres tid på det rigtige. Og det gør man med Corpay One.” 

Virksomheder
Industri
København
Lokation
160
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.