Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december

Om Corpay One

Vores mission

I Corpay One er vi på en mission om at være den foretrukne fakturahåndteringsløsning for virksomheder i Danmark. Vi ønsker at revolutionere bogholderiet i små og store virksomheder via automatisering. Helt simpelt hjælper Corpay One virksomheder med at sætte manuel indtastning og betalinger på autopilot. Men vi understøtter også revisorer og bogholderes arbejde for deres kunder, så de kan yde bedre service eller håndtere flere kunder på den samme tid. Så de kan forblive konkurrencedygtige i det digitale landskab.

Artboard Bill pay

Vores løsning

Tænk på den tid, du bruger på at indtaste, godkende og betale fakturaer i dag. Og forestil dig så, at du kan spare op 65% af den tid, du bruger på det. Vores bilagsscan, godkendelsesflow og betalingsløsning sørger for at du kan få en løsning, der matcher din virksomheds behov. Alt det har vi samlet på en alt-i-en platform, der sparer dig tid og penge, og lader dig fokusere på det, som virkelig tæller. Det samme gælder revisorer og bogholdere, der kan fokusere på at yde god service frem for tungt tastearbejde. 

Opret gratis konto nu
Corpay One automatiserer vores betalinger og bogfører direkte ind i Economic. Det betyder, at vi ikke har brug for en bogholder, og det er både en økonomisk og tidsbesparende hjælp, vi nødig ville være foruden!
Lars Frello - Clever Coffee
Vi sparer en masse tid på den manuelle håndtering af betalinger og løse bilag - vel en 2-4 timer ugentligt. Da alle bilag posteres med det samme i e-conomic, har vi jo nærmest en resultatopgørelse i “realtid”.
Michael Larsen - HumanTrust
Effektiv bilagshåndtering, automatisk kontering og avancerede workflows til godkendelse og betaling sikrer kontinuerlig effektivisering i vores processer. Vi er 100% ambassadør-kunde og kan anbefale Corpay One uden forbehold.
Max Damborg - Blue Energy

Sådan begyndte det

Cathrine Andersen og Christian Rasmussen stiftede Corpay One (tidligere kendt som Roger), da de selv havde oplevet, hvor frustrerende det kan være at betale fakturaer manuelt som virksomhedsejer. Hver måned samlede de kvitteringer i en stor pose, som de gav deres revisor. Og de savnede at bruge tiden på det, det handlede om: At vækste deres virksomhed. Derfor satte de sig for at skabe en løsning, der gjorde det lettere for andre virksomhedsejere - og dem selv - at betale deres regninger.

Sådan går det nu

I dag består Corpay One af mere end 100 medarbejdere, og vi har kontorer i København og Atlanta. 
I 2021 blev vi opkøbt af Corpay. Nu da vi er blevet en del af en større virksomhed, kan det produkt, som vores kunder elsker, blive endnu bedre. Sammen med Corpay kan vi nå en langt større kundegruppe.

3000+
Virksomheder automatiserer i dag

150+ Revisorer
benytter Corpay One

65%
Mindre tid brugt på betalinger

Automatisér din fakturabetailng nu.

Start din gratis 30-dages prøveperiode - uden kreditkort.