Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Dynamics 365 Business Central

Integrer Dynamics 365 Business Central med Corpay One

Om Dynamics 365 Business Central

Når du integrerer Corpay One medDynamics 365 Business Central, betyder det, at I nemt – og uden besværlige integrationsprojekter – kan få synkroniseret bilagsdata på tværs af Corpay One og regnskabprogrammet. Fordelene ved nem og effektiv dataudveksling er, at alle arbejder med opdateret og korrekt data. Eksempelvis bliver information om kategorier og afdelinger fra Microsoft BC tilgængelige i Corpay One.

Desuden automatiseres bogføringen af bilag og betalinger, så bogholderen slipper for manuel håndtering i Microsoft BC. Kombinationen af Corpay One og Microsoft BC giver jer med andre ord en intelligent og fuldt digitaliseret økonomistyringsløsning.

Om integrationen

Når du integrerer Corpay One med Dynamics 365 Business Central bliver hele din regnskabsløsning mere intelligent. Corpay One giver dig automatisk bogføring, og synkroniserer din data, så din virksomheds regnskab altid er korrekt og opdateret. Derudover kan du importere data fra businesscentral til Corpay One, så vigtig information som kategorier og afdelinger er tilgængeligt i Corpay One.

Microsoft BC er et økonomi- og ERP-system. Med businesscentral får du den nyeste generation af Microsofts forretningsløsninger og digitale muligheder for at styre og effektivisere jeres forretningsprocesser på tværs af regnskab, økonomi, salg og marketing, indkøb, CRM, dokumenter, projekter, HR og produktion. Microsoft BC skaber hver dag værdi for 100.000 virksomheder verden over.

Fordele ved at integrere Corpay One med Dynamics 365 Business Central

To-vejs-synkronisering

Corpay One synkroniserer med Microsoft BC. For eksempel brugerdefineret data som kategorier, afdelinger og projekter. Vi synkroniserer også alle de betalinger, bilag og data, du har i Corpay One med dit ERP.

Automatisk bogføring

Desto mere du bruger Corpay One, desto smartere bliver løsningen. Corpay One genkender straks bilag fra den samme leverandør, og konterer automatisk bilaget for dig.

Automatisér alt

Med Corpay One kan du eliminere alt det manuelle arbejde i din udgifts- og fakturahåndtering. Sådan kommer du et skridt nærmere automatisk bogføring.

Corpay One mest relevante funktioner for Dynamics 365 Business Central

Vedhæftninger

Corpay One scanner og synkroniserer hele bilaget til Microsoft BC så du og dine rådgivere let kan få et overblik over dine udgifter.

Brugerdefinerede lister

Corpay One gør dig i stand til at lave brugerdefinerede lister, som enten baserer sig på data i NAV eller i Corpay One. Sådan kan du skræddersy dine interne bogføringspraksis.

Udgiftshåndtering

Med Corpay One's Workflows kan du lave regler for hvordan og hvornår leverandører bliver betalt, samt hvem der skal godkende udgifter. Alt sammen uden en eneste linje af kode.

Forebyggelse af bedrageri

Corpay One sætter en stopper for dobbeltbetalinger, og dermed reducerer du risikoen for bedrageri. Hvert eneste bilag i Corpay One har et indbygget revisorspor. Derudover kan du sætte forskellige udgiftsgrænser for hver enkel medarbejder.

Bilagsmatch

Upload dit bankkontoudtog til Corpay One, og så matcher vi det med de bilag, du har på platformen. Mangler der et bilag, kan du bede dine medarbejdere om at uploade det.

Leverandørstyring

Rediger leverandørprofiler, definer dine betalingsmetoder og få en rapport på udgifter til hver enkelt leverandør. Du kan endda bygge Workflows, der gør dig opmærksom på, hvis udgifterne til en leverandør afviger fra måned til måned.

Læs andres succeshistorier

Læs hvordan Corpay One’s automatiske bogholderi hjælper andre med at få tid til at udvikle deres virksomhed.

No items found.

Original Coffee firedoblede antallet af caféer - uden at ansætte flere i økonomiafdelingen

“Vi har flere caféer i dag, men vi arbejder stadig på samme måde i vores bogholderi, som da vi havde én. Udover at spare os tid og penge, så har Corpay One gjort os i stand til at vækste virksomheden og samtidig bevare det økonomiske overblik.”
Læs hele casen
Black arrow right
Martin Hjarsbæk, CFO
Martin Hjarsbæk
Chief Financial Officer
Original Coffee
Home Workspace Image

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.