Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

”Vi kunne ikke drive vores forretning uden Corpay One”

Estaldo udfordrer de traditionelle ejendomsmæglere med automatisering. Det samme gør sig gældende i bogholderiet hos det nystartede selskab. Her kan du læse, hvorfor Corpay One er en essentiel del af Estaldos strategi. 

Jakob Neua NørgaardArrow Up

Stå selv for fremvisningen af din bolig og spar op til 80.000 kroner, når du sælger. Sådan lyder tilbuddet fra den nystiftede, digitale ejendomsmægler, Estaldo.

”Vi er jo et billigt alternativ til en gammeldags ejendomsmægler. Vi leverer 99 procent af det, som en ejendomsmægler leverer. Det eneste vi ikke gør, er at lave fremvisninger,” forklarer Jakob Neua Nørgaard, CEO og stifter af Estaldo.

Startuppet står for billeder af boligen og får den sat til salg på de kendte platforme. Samtidig klarer Estaldo også forhandling og jura. Men det hele til en brøkdel af prisen, fordi virksomheden har automatiseret mange af de manuelle arbejdsgange i forbindelse med et boligsalg. 

”Vi kigger konstant på det manuelle arbejde, som ejendomsmægler laver, og automatiserer så meget som muligt. Så de mæglere, vi har ansat, arbejder hurtigere og mere fejlfrit, fordi vi har automatiseret processerne,” forklarer Jakob Neua Nørgaard.

Siden Estaldo blev stiftet for godt et år siden, har virksomheden solgt over 200 boliger. Den hurtige vækst understøttes af teknologi og automatisering, som de har taget med sig over i bogholderiet, hvor Corpay One spiller en central rolle.

Distribueret ansvar og overblik

Allerede når en ejendom sættes til salg, modtager Estaldo 5-6 regninger på blandt andet fotograf og ejendomsdata, som skal håndteres. Med 100 aktive salgsopstillinger – for slet ikke at tale om det egentlige salg såvel som markedsføring og løbende udgifter – har det unge selskab hurtigt fået et komplekst bogholderi.

”Vi skal have styr på udlæg, kvitteringer, betalinger og betalingsfrister – og få det bogført i et løbende bogholderi. Vi skal hele tiden have overblikket, i stedet for kun lige når man banker sine regninger ind en gang om måneden. Det er bare absurd vigtigt. Jeg skal kunne se, hvad der foregår lige nu, og det er en del af det, Corpay One løser for os,” siger Jakob Neua Nørgaard.

Med de mange transaktioner har det været vigtigt for stifteren at få et system, som kan outsource ansvaret til de rigtige personer i virksomheden. Men på en måde, hvor han stadig har det store overblik. Og det er netop, hvad Corpay Ones bilagsflow hjælper ham med.

”Det er vigtigt at have en løsning, hvor jeg ved, at når der eksempelvis kommer en regning ind på en annonce, bliver den sendt til vores markedsføringsansvarlige, som står for at godkende den. Det gør bare, at vi kun har ét entrypoint, der leverer ud til alle. I den forstand er Corpay One virkelig vigtigt – jeg tror ikke, vi kunne drive vores forretning uden at have sådan et system. Det ville i hvert fald være markant langsommere,” siger Jakob Neua Nørgaard.


Corpay One understøtter scaleup-ambitioner

Serieiværksætteren Jakob Neua Nørgaard havde allerede brugt Corpay One inden han stiftede Estaldo, og han bruger også systemet i to andre selskaber, som han er medejer af.

”I Estaldo startede jeg fra dag ét med at koble Corpay One på. Det har været en del af mit fokus på at opbygge en organisation, hvor vi skal være så få mennesker som muligt – hvor jeg samtidig rent faktisk har styr på, hvad der foregår,” siger Jakob Neua Nørgaard.

Med Corpay One sparer Estaldo helt konkret en bogholder. Det daglige bogholderi kører automatisk, mens bogholderen kun sørger for at tjekke, at momskoder og konti er korrekte. Alligevel ser stifteren ikke den håndgribelige besparelse, som den primære gevinst ved Corpay One.

”Der hvor det skaber mest værdi for os er, at det kommer til at kunne skalere sammen med os. Der skal ikke nødvendigvis kobles flere mennesker på. Jeg behøver ikke skalere op på timer på regnskab, for det ligger hos de enkelte afdelinger at håndtere det selv. Vi har en klar ambition om at blive et stort scaleup, og det kan vi ikke, hvis jeg sidder og tramper kvitteringer ind en gang om ugen,” siger han.

Virksomheder
Industri
Aalborg
Lokation
+20
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.