Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

Roger er nemt og er formidlet ligetil, så jeg forstår det. Og så forstår håndværkerne det også.

Din Bogholder samarbejder med Roger om at tilbyde en fuldt digitaliseret regnskabs- og betalingsløsning til deres kunder.

Charlotte Blok,Arrow Up

I marts 2021 ændrede Roger navn til Corpay One. Vores features og funktionaliteter har ikke ændret sig. Du kan læse mere her, hvis du vil vide mere om ændringen.

Din Bogholder er et eksempel på en virksomhed, der ikke er bange for fremtiden. Charlotte Blok driver Din Bogholder sammen med medstifter Carsten S. Rasmussen (founder af Ordrestyring.dk) og har 20 år regnskabserfaring i håndværkerbranchen. Kundegruppen er målrettet håndværkere såsom tømrer, vvs, elektrikere, låsesmede og entreprenør og andre faggrupper. 

Det er alle virksomheder, der har nok at se til. De udfører praktisk og taktisk arbejde for deres egne kunder, og hver en time de bruger på at arbejde, betyder noget. Så Din Bogholder - med Roger i ryggen - gør det lettere for dem at fokusere på deres arbejde snarere end deres økonomi.

Din Bogholder har brugt Roger fra starten af. Vi har talt med Charlotte Blok om hendes arbejde og om valget om at bruge et automatiseringsværktøj som Roger til at skabe værdi for sig selv og sine kunder.

En problemfri brugeroplevelse for travle kunder

Gennem de sidste 20 år har regnskabsbranchen og Charlottes fag ændret sig drastisk. Regneark og papirarbejde er fortid, og økonomisystemer som blandt andet e-conomic gør, at Din Bogholder er blevet i stand til at digitalisere store dele af sine arbejdsprocesser. 

Din Bogholder automatiserer hele bogholderiet, så alt kører tilpasset den enkelte håndværker. 

”Og netop valget af Roger passer perfekt til mine håndværkere. Det betyder, at vi faktisk kan gøre det hele meget simpelt - med bare ét enkelt klik,” siger Charlotte.

“Roger er nemt og er formidlet ligetil, så jeg forstår det. Og så forstår håndværkerne det også.”


Håndfri dokumentscanning

En af de mest populære funktioner i Roger for både Din Bogholder og kunderne er RogerAddress: en unik emailadresse tilhørende den enkelte kunde. Fakturaer og kvitteringer kan sendes direkte til RogerAddress via e-mail og uden nogen manuel indtastning. 

Kundens RogerAddress kan også gives direkte til leverandører, så bilag bliver tilføjet direkte til kundens konto i Roger uden manuel behandling. Når Roger modtager bilaget, aflæses alle vigtige oplysninger med det samme, og på baggrund af de Workflows, Din Bogholder har sat op, sendes bilaget til godkendelse hos de rigtige medarbejdere. 

”Vi skyder bilaget ind i Roger-systemet, håndværkerne godkender det, jeg overvåger det - og når de har klikket én gang, så skyder vi det videre til betaling. Så det hele er connected op på én simpel løsning,” siger Charlotte.

“Roger har jeg valgt, fordi de er skide gode.”

Tilbyder en problemfri løsning til regnskabsautomatisering

For Charlotte og hendes kunder er enkelhed nøglen. Hun kan godt lide evnen til at konfigurere Roger til sine kunder, så de kun ser, hvad de har brug for at se. De skal ikke bruge tid på at søge igennem et kompliceret finansprodukt.

“Mine håndværker er blevet mere bevidste om den digitale udvikling, hvilket også gør, at de tør tage rejsen med mig, da jeg jo løfter dem hele vejen fra start til slut. Jeg mener, at håndværkerne fortjener at opleve, hvor enkelt det kan gøres, og hvor meget tid de kan spare. Så kan de i stedet bruge tiden på at få flere glade kunder. Din Bogholder skaber skræddersyede, digitale løsninger til håndværkerne, og Roger er en del af den løsning,” siger Charlotte.

De erhverv, som Din Bogholders kunder bevæger sig indenfor, er kendetegnet ved en høj, faglig specialisering. Men selvom kunderne har optaget nye teknologier gennem tiden for at placere sig forrest i kurven, skal de have “et kærligt skub i den rigtige retning” for at få det fulde udbytte af de løsninger, der er tilgængelige - både hvad angår compliance og forretningsstyring.

”Roger er med på den digitale rejse. De er hele tiden med, retter hele tiden ind i den digitale udvikling. Og det skal det jo, for der er så mange regler bagved alle systemerne,” siger Charlotte.

Om Roger til Rådgivere

Roger er ude på helt at redefinere økonomifunktionen. Rogers alt-i-én-løsning til automatisering af økonomifunktionen giver rådgivere og forretningsledere mulighed for at udnytte deres arbejdsdag fuldt ud ved at eliminere overflødigt, manuelt administrationsarbejde og tilføre forhøjet effektivitet til essentielle arbejdsopgaver i hverdagen. Med Rogers Advisor-platform har man en dedikeret løsning til automatisering af sine kunders kreditorbogholderi.

Er du nysgerrig efter Roger for Advisors? Book et en-til-en-opkald nu med et medlem af vores rådgiverteam. Vil du bruge Roger direkte i din egen virksomhed? Prøv det i dag - gratis. Klik her for at starte en gratis syv-dages prøveperiode.

Revisorer og Bogholdere
Industri
København
Lokation
2
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.