Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

"Corpay One letter mit arbejde i dagligdagen, fordi jeg kan styre det hele ét sted"

Med stor vækst følger et komplekst kreditorbogholderi. Det kan møbelkompagniet skrive under på. Derfor bruger de Corpay One til at skabe overblik og effektivisere, så de kan holde styr på deres webshop-skalering. For som Mathias Hestbæk siger: "Når man får så mange fakturaer ind, kan det let blive uoverskueligt, men her går Corpay One ind og understøtter mit arbejde."

Mathias HestbækArrow Up

De fleste erhvervsdrivende holdt vejret, da Mette Frederiksen lukkede landet ned for et år siden. For mange webshops viste nedlukningen sig dog at være godt for forretningen. 

Det gælder også for Møbelkompagniet. For mange brugtehjemsendelsen som anledning til at shoppe nyt inventar til hjemmet, og derfor har den midtjyske virksomhed haft ekstraordinært travlt med at sende sofaer, senge og opbevaringsløsninger ud til danskerne det seneste år.

”Der gik en måneds tid efter nedlukningen, og så fik vi virkelig godt gang i salget, og det er kun gået én vej siden da,” siger Mathias Hestbæk Jakobsen, Finance Manager ved Møbelkompagniet, og fortsætter:

”Vi er lige flyttet til ny adresse, hvor vi har er har 7.000 kvadratmeter lager mod de 2.000 tidligere, som vi havde tidligere. På den måde prøver vi at få vores leveringstid på produkterne ned.”

Det seneste år har budt på både et større domicil, flere medarbejdere og rigtig mange ordrer ud ad døren. Men flere ordre betyder også en øget mængde leverandørbetalinger og en mere kompleks udgiftsside på regnskabet, og her kommer Corpay One ind i billedet.


Samlet fakturaoverblik giver tidsbesparelser

Da Mathias Hestbæk Jakobsen tiltrådte stillingen som økonomichef i Møbelkompagniet tilbage i november, brugte virksomheden allerede Corpay One, som han aldrig tidligere havde stiftet bekendtskab med. Men det nye bekendtskab har vist sig at fungere rigtig godt for ham.

”Jeg synes sådan set at Corpay One er rimelig nemt og overskueligt. Når man får så mange fakturaer ind, kan det let blive uoverskueligt, men her går løsningen ind og understøtter mit arbejde,” siger han. 

Særligt muligheden for kun at skulle oprette nye leverandører ét sted, og at kunne gennemføre betalinger fra Corpay One, så han ikke skal frem og tilbage mellem udtræk fra regnskabsprogrammet og netbanken, gør arbejdet med at styre den voksende økonomi nemmere. De fleste fakturaer skal stadig vurderes af menneskeøjne og tages stilling til, men rutinearbejdet omkring dem er ikke længere manuelt.

”Den store tidsbesparelse er oprettelse af kreditorer, og betalingerne er væsentligt smartere, end de systemer jeg tidligere har brugt. Jeg kan styre det hele et sted. Det er dejligt nemt, og letter i hvertfald mit arbejde i dagligdagen,” siger Mathias Hestbæk Jakobsen.

Godkendelsesflow øger sikkerheden markant

Ud over at styre økonomien i kerneforretningen, har Corpay One også gjort det nemmere at styre medarbejdernes udlæg. Og medarbejderne sætter pris på, at de ikke skal vente op mod en måned, før de får deres udlæg tilbagebetalt.

”Det giver bare sindssygt god mening. Det kan godt være træls for medarbejdere med udlæg, for så går der ofte en hel måned, før de får pengene tilbage. Men sådan er det ikke med Corpay One. Her er vi fri for at køre det ind over lønnen, så det bruger vi faktisk ret meget,” siger Mathias Hestbæk Jakobsen.

Samtidig har fakturaflowet omkring betalinger i Corpay One sparet tidskærvende, manuelle  arbejdsgange. På den måde kan han nemlig bestemme, hvem der skal godkende og tage ansvar for, at en faktura er klar til at blive betalt – uanset om det er ham selv, logistikchefen eller direktøren, der skal gøre det. 

”Det er smart, og jeg oplever også, at det her godkendelsesflow øger sikkerheden. Jeg har været vant til at mange steder, at man bare havde en fælles mappe på computeren. Men der havde alle redigeringsmuligheder, så der var ingen tracking på, hvem der reelt godkendte bilagene. Med Corpay er det både mere strømlinet, og revisorsporet er virkelig vigtigt, for det skaber god dokumentation, når man får en revisor på besøg,” siger han.

Den gode oplevelse med systemet betyder da også, at håndboldklubben, hvor Mathias Hestbæk Jakobsen er kasserer, for nyligt er blevet bruger af Corpay One. 

Virksomheder
Industri
Herning
Lokation
30+
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.