Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

Helt ærligt. Hvem gider betale leverandørfakturaer manuelt?

Arbejdsløshed ved digitalisering. Det er målet for Frederik Sandgrav, der i mere end 20 år har effektiviseret sine kunders regnskab ved hjælp af de nyeste software-løsninger. Læs her, for at finde ud af, hvorfor Corpay One er blevet et af de værktøjer, han ofte rækker ud efter. 

Frederik SandgravArrow Up

Gennem de seneste 20 år har Frederik Sandgrav arbejdet med regnskab. Tilbage i 2014 sprang han så ud med sin eget bogholderi kaldet Sandgrav Solutions. Men det tog først fart for et par år siden, da han gik ud på Linkedin og delte det mantra, han selv har fulgt i mere end 20 år.

”Jeg skrev på Linkedin, hvor røvsygt jeg synes bogholderi er – og hvor nemt man kan have det, hvis man tænker sig om, og implementerer de rigtige, digitale løsninger,” fortæller Frederik Sandgrav, direktør i Sandgrav Solutions.

Med andre ord: Det handler om at springe over, hvor gærdet er lavest. Men ikke i den forstand, at bogholderiet ikke skal være i orden. Der findes bare en masse værktøjer, som Sandgrav Solutions bruger til at gøre springet over gærdet det lettere for kunderne. 

”Der kommer flere og flere lækre SaaS-løsninger, som gør det nemmere og nemmere at gøre tingene digitalt og effektivt. Det gør det, som jeg har forsøgt at gøre i 20 år, sjovere, mere effektivt og billigere,” siger Frederik Sandgrav.

#DenLuddovneBogholder var født, og det positionerede Sandgrav Solutions som digitaliseringsekspertén indenfor bogholderverden. Det står i stærk kontrast til en branche, der ellers har været så fokuseret på det analoge.  

“Helt ærligt. Hvem gider betale leverandørfakturaer manuelt?”

Sandgrav Solution ligner et klassisk bogholderi i den forstand, at virksomheden har 15 erfarne bogholdere ansat – for der kan aldrig gås på kompromis med selve håndværket. Der hvor Sandgrav Solutions adskiller sig er, at de giver medarbejdere og kunder de fedeste værktøjer til at håndtere tallene. Det betyder at begge parter sparer tid og penge. 

”For mig er Corpay One bare et federe værktøj end det analoge alternativ. Helt ærligt. Hvem gider at sidde og betale leverandørfakturaer manuelt?,” spørger Frederik Sandgrav retorisk og forsætter: 

Mine kunder kommer for at få noget, der er bedre, end det de har i forvejen. Rigtig mange ved godt, at der findes nogle løsninger derude, som kan hjælpe dem. Men deres bogholder har bare ikke fulgt med tiden, eller gider ikke sætte sig ind i det, og derfor kommer de til os,” siger Frederik Sandgrav.

Filosofien om at gøre bogholderiet så nemt som muligt, er selve kernen i Sandgrav Solutions. Og selvom digitalisering gennem nye værktøjer som Corpay One kræver noget arbejde på forkant i form af integrationer og en smule tilvænning, får Frederik Sandgrav som regel kunderne overtalt.

”Du kan ikke sælge noget, som du ikke tror på. Jeg brænder for det jeg arbejder med. Det skinner igennem i alt, hvad jeg siger og gør. Det gør kunderne trygge i, at det jeg kommer og tilbyder dem, faktisk er bedre,” siger Frederik Sandgrav.

Målet: At gøre sig selv arbejdsløs

Sandgrav Solution mener også, at konkurrerende bogholdere og revisorer har sovet i timen, når det kommer til at give kunderne de rigtige, digitale løsninger. Men det er heller ikke så underligt, for digitaliseringen af bogholderiet handler i høj grad om at gøre bogholderen arbejdsløs. Og det lægger Frederik Sandgrav heller ikke skjul på.

”Jeg siger til mine kunder, at jeg har skabt den ultimative værdi for dem, hvis jeg kan levere en løsning, hvor jeg gør mig selv arbejdsløs. Det er ikke sikkert, vi nogensinde kommer derhen, men hvis mit mindset er, at jeg skal derhen, kommer vi tættere på, end dem der ikke tør. Og hvis vi kommer derhen, er der en masse andre ting, jeg kan sælge,” siger Frederik Sandgrav.

Effektiviseringen betyder allerede, at Sandgrav Solutions i dag kan håndtere en anden type kunder, end de kunne før de digitale værktøjer. Hvor det tidligere kunne koste det lokale pizzeria 10.000 kroner om måneden at få lavet bogholderiet eksternt, kan de samme ressourcer i dag holde ret store virksomheder kørende. 

Og Frederik Sandgrav mener ikke, at kunderne bruger besparelsen på at gå mere i dybden med selve bogholderiet. De skal i stedet bruges på andre løsninger, som Sandgrav Solutions skal være klar til at tilbyde – blandt andet gennem samarbejdspartnere som Corpay One.

”Vi bygger det fedeste legoklods-system, og så driver vi kundens bogholderi med de klodser fra forskellige leverandører. I den proces vil der også være mere rådgivning og lignende. Det er den retning, vi er på vej i. Men indtil da er der masser af arbejde for en luddoven bogholder som mig,” siger han.

Revisorer og Bogholdere
Industri
Hillerød
Lokation
+15
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.