Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

Når mine bogføringskunder bruger Corpay One, slipper de for at bruge weekenden på at betale regninger og andre manuelle regnskabsopgaver.

Lasse Vendelbo AndersenArrow Up

Lasse Andersen personificerer på mange måder den moderne bogholder anno 2021. På Ærø har han siden 2015 drevet regnskabsbureauet Hr. Regnskabsfører Andersen. Hans forretning er dog ikke kun målrettet de 5.963 andre øboer, for den er nemlig 100% digital og har dermed kunder over hele landet. Læs her, hvordan Corpay One og Billy gør det muligt.

For tiden er mange danskeres arbejdspladser rykket ind i hjemmet, og efter alt at dømme er udsigten til mere hjemmearbejde kun blevet mere klar i løbet af 2020. I følge denne undersøgelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening ønsker 34% af danskere flere dage med hjemmearbejde i fremtiden.

For Lasse Andersens vedkommende kan remote-arbejdet lade sig gøre, fordi han som bogholder— eller som "Hr. Regnskabsfører Andersen" — er helt på forkant med de digitale løsninger, der findes inden for automatisering af regnskab.

Corpay One og Billy indgår i Lasses faste løsning til mindre virksomheder, som typisk har i omegnen af fem ansatte, og som søger hjælp til at holde styr på tallene og få bedre hold om regnskabsprocesserne. Billy er den komplette regnskabsløsning, og Corpay One er dét værktøj, der automatiserer det.

Men med sine foretrukne værktøjer i lommen kan han tilbyde mere end bare rent bogholderi. Det traditionelt tunge, manuelle regnskabsarbejde bliver nemlig klaret helt automatisk, og det frigiver en masse ekstra tid, som kommer kunden til gode:

Kunderne slipper for at sidde og bruge en hel lørdag eftermiddag på at betale regninger og andre manuelle opgaver, for dét kan gøres automatisk for dem. Så der er rigtig meget convenience at hente.

Mere end en bogholder

Med den ekstra tid frigjort af værktøjer som Billy og Corpay One kan Hr. Regnskabsfører Andersen løbende bistå med økonomisk sparring og et kvalificeret blik på den enkeltes forretning. Lasse har en baggrund i startup-verdenen, så dét gør ham i stand til at tilbyde mere end bare bogføring. Og kunderne kan sådan set bare ringe direkte til Lasse, for dét er der plads til i budgettet:

"Der er jo rigtig mange virksomheder med vokseværk, der har brug for den økonomiske sparring, men det er måske lidt for dyrt for dem at skulle have en revisor ind over. Og de er ikke store nok til selv at have en controller ansat. I stedet har de en bogholder, som de kan ringe til og snakke med en gang om måneden, stille nogle hurtige spørgsmål, lige få klarlagt nogle ting, og dermed få et ekstra sæt øjne på sagen."

I praksis betyder dét blandt andet, at Lasse kan tilbyde løbende afstemning af kundens balance, så der kan tages højde for det samlede, økonomiske billede, og så de derved kan undgå at stå med store regninger til revision på et senere tidspunkt.

Lidt større virksomheder har ofte gavn af assistance til budgetopfølgning og til opsætning af rapportering, så Lasse tilpasser naturligvis sin service til den enkeltes konkrete behov.

En regnskabspakke, hvor alle kan være med

Med Corpay One og Billy har Lasse den perfekte løsning til mindre virksomheder. Dét er der flere grunde til.

Først og fremmest arbejder Corpay One og Billy perfekt sammen ved hjælp af Corpay One's direkte integration til Billy. Den sikrer, at alle handlinger foretaget i Corpay One bliver sendt direkte til Billy.

I Corpay One modtager kunderne fakturaer, kreditnotaer og kvitteringer ét samlet sted, og alle vigtige bilagsoplysninger aflæses korrekt og sendes videre til regnskabet i Billy. Hvis der opstår noget uventet - som at et bilag mangler oplysninger, eller at en betaling ikke kan gennemføres - gør Corpay One altid brugeren opmærksom på det, så man kan tage hånd om sagen. Og ellers kan man altid kigge tilbage i revisionssporet, hvor alle aktiviteter er registreret og gemt.

I Billy bliver regnskabet opdateret i realtid - eksempelvis når et bilag godkendes, eller en betaling gennemføres i Corpay One. Billy har en strømlinet brugerflade og indeholder ikke alle mulige features, som alligevel ikke passer til mindre virksomheders behov.

De regnskaber, som Lasse arbejder med, hører typisk ikke til i den store, komplekse ende, og dér er Billy helt perfekt. Der er ofte tale om mindre virksomheder og selvstændige, og med Billy kan de i langt højere grad selv være med ind over regnskabet. Dét skaber en større synergi i samarbejdet med bogholderen.

"Det er ofte virksomheder, som måske har mange bilag, men ikke et komplekst regnskab. Billy har et meget tilgængeligt visuelt udtryk og giver mening for folk uden regnskabsbaggrund. Så alle kan få et bedre overblik over deres økonomi. Og dét gør, at den enkelte kunde kan mere selv."

Pris og funktionalitet til den enkeltes behov

Billy koster ikke helt lige så meget som de lidt tungere regnskabsløsninger, men kan alt dét, som Lasses målgruppe har brug for. Og i Corpay One skal man ikke betale for mere, end man bruger, så her er der også en økonomisk gevinst at hente.

Lasse fremhæver også Workflows, Corpay One's værktøj til automatisering af godkendelse og et utal af andre handlinger, der er helt essentielt for at kunne tilpasse sin service til den enkelte kundes behov.

Man kan for eksempel nemt sætte op, hvilke fakturaer der skal betales, og hvilke der ikke skal, hvis de allerede betales gennem Leverandørservice. Og hvis en leverandør fakturerer via kontoudtog, kan Corpay One snildt skelne mellem fakturaer og kontoudtog, så der ikke foretages dobbelte betalinger.

Man kan også sætte konteringsdelen op til at foregå helt automatisk, så man slipper for at skulle foretage de samme valg igen og igen. Mens Workflows gør sit arbejde, bliver regnskabet i Billy naturligvis opdateret i realtid, så intet bliver misset.

Alt i alt giver samspillet mellem Corpay One og Billy Lasse tiden til at bruge sine brede kompetencer inden for controlling og forretningsforståelse til at skabe endnu større værdi for kunderne:

Med systemer som Corpay One og Billy sparer man ikke bare tid på regnskabet, man kan også få meget mere ud af det, end man kunne tidligere. Man kan både gøre arbejdet hurtigere og bedre.
Revisorer og Bogholdere
Industri
Ærø
Lokation
1
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.