Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Arrow Back
Succeshistorier

Vi elsker den kontrol og fleksibilitet, som Workflows giver os.

Corpay One har hjulpet Original Coffees bogholderi med at foretage et fuldstændig skift fra at foretage manuelt indtastningsarbejde til i stedet at kunne fokusere på økonomistyring.

Martin Hjarsbæk,Arrow Up

Original Coffee er bygget på et fundament af fantastisk kaffe og fantastisk service. 

Den danske kæde blev grundlagt i 2012 og består af 11 caféer i København. Hver location har sin egen helt unikke stemning, som er udsprunget fra det lokale miljøs historie. 

Original Coffee lægger i høj grad vægt på produkt, service og atmosfære, men der er også et særligt fokus på dynamikken i den enkelte butik. 

Original Coffee begyndte at bruge Corpay One i 2018. For dem er Corpay One en superstruktur for håndteringen af deres finansielle processer, som følger med, når man driver en virksomhed i vækst. 

I efteråret 2020 har Corpay One-teamet arbejdet tæt sammen med Original Coffee for at bygge en skræddersyet integration til deres økonomisystem - NetSuite. En integration, der er tilpasset Original Coffees unikke behov. 

Corpay One har snakket med Original Coffees CFO, Martin Hjarsbæk, for bedst muligt at kunne give et billede af virksomhedens automatiseringshistorie. 

Automatisede B2B betalinger 

Martin hørte først om Corpay One gennem sit netværk. 

“Jeg researchede og fandt ud af, at Corpay One var en fantastisk måde at fjerne de manuelle processer, der ikke tjente til et effektivt formål. På denne måde kunne jeg fokusere på de vigtige aspekter af vores forretning. Det var grunden til, at vi implementerede Corpay One i vores økonomiafdeling” siger han. 

Før Original Coffee tog fat på Corpay One, brugte en medarbejder 15 timer om ugen på at håndtere betalingen af regninger. Efter Corpay One blev en del af hverdagen, blev den tid reduceret med 60% - også selvom antallet af bilag blev firdoblet. 

Corpay One har hjulpet Original Coffees bogholderi med at foretage et fuldstændig skift fra at foretage manuelt indtastningsarbejde til i stedet at kunne fokusere på økonomistyring. 

Hvad der tidligere havde været brugt ansættelse af nye medarbejdere til bogholderiet, bliver nu i stedet anvendt på eksisterende medarbejdere og vækst af virksomheden, ifølge Martin.

Workflows er hjertet af en ekstraordinær drift 

Original Coffee er på en ambitiøs vækstrejse. 

For at kunne skalere bruger de automatisering for at fjerne den ineffektivitet i driften, som er resultat af at drive en virksomhed i vækst. Eksempelvis fandt Martin og hans team ud af, at leverandører sendte fakturaer til dem to gange, og de betalte derfor dobbelt - uden at bemærke det. 

Med Corpay One har de været i stand til at opnå et niveau af kontrol og nøjagtighed, som ikke ville have været muligt uden automatisering. De er i stand til at håndtere data på en mere skalerbar og produktiv måde. 

Corpay Ones Workflows er centralt i den måde Original Coffee arbejder. 

De har workflows, der automatisk udpeger den medarbejder, som arbejder tættest med en given leverandør, og som godkender betalingen af leverandørens fakturaer. 

“Vi elsker den kontrol og fleksibilitet, som Workflows giver os. Vi kan lade ting glide igennem på en automatisk måde eller træde ind og foretage en ændring for at imødekomme vores behov, som at udsætte en regningsbetaling et par dage”, siger Martin. 

Udover dette har et travlt team, som holdet bag Original Coffee, brug for arbejdsroen og for et system, der understøtter denne. 

De sætter pris på den support, som Corpay One-teamet har givet - både i det daglige arbejde og i et større projekt som integrationen med NetSuite.

Om Corpay One 

Corpay One er på en mission for at redefinere økonomifunktionen - for altid. Corpay Ones alt-i-en-løsning til automatisering af administration og bogholderi gør virksomhedsledere i stand til at tage kontrol over deres arbejdsdag, udrydder overflødige økonomiopgaver og tilfører daglige, essentielle opgaver ny effektivitet.

Er du nysgerrig efter Corpay One? Du kan prøve det i dag - gratis! Tilmeld dig nu for at starte en gratis syv dages prøveperiode.

Virksomheder
Industri
København
Lokation
70+
Medarbejdere
Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til Corpay One og hvordan I kan bruge produktet, sidder vi klar til at hjælpe.

Book Demo

Flere succeshistorier

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.