Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Produktnyt 22. april 2022: Nye funktionaliteter og opdateret design
Produktnyheder

Produktnyt 22. april 2022: Nye funktionaliteter og opdateret design

Rasmus Lindersgaard

Denne måned har vi arbejdet på opdateringer, der ændrer på, hvordan du oplever og bruger Corpay One. 

Måske har du allerede lagt mærke til, at der er noget, som er nyt. Det er fordi vi har opdateret vores produktfarver. Men det er ikke kun farverne på knapperne, der har ændret sig. Vores designere og udviklere har udviklet en række features, der skal gøre brugen af Corpay One til en endnu bedre oplevelse. 

Læs med for at se, hvilke ændringer der er blevet implementeret.

Bedre bilagshåndtering

Forbedret søgning i Bilagshåndtering - Find nemt dine bilag

Hele bilagshåndteringen er blevet opdateret, og der er nu en ny søgefunktion, der gør det muligt nemt at finde ethvert bilag. Uanset om et bilag afventer godkendelse eller er blevet betalt, så kan du søge det frem ved at filtrere efter bilagstype, kategori, forfaldsdato og meget mere. Den nye opdatering vil gøre det endnu lettere at få et komplet bilagsoverblik.

Bilagshåndtering har fået et ansigtsløft

Oversigten, Bilagshåndtering, er blevet opdateret med en sektion, der kan udvides, og du kan nu også navigere i den horisontalt. Du vælger selv hvor mange bilag du vil se på hver side, så du lettere kan navigere i din Bilagshåndtering. 

Redigér leverandører direkte på bilaget

Effektivisér dine arbejdsgange

Du kan nu redigere i leverandøroplysningerne direkte på en faktura ved at klikke på leverandørnavnet. Du kan dermed ændre betalingsmetoder, leverandøroplysninger og meget mere uden nogensinde at forlade fakturaen.

Emails-fanen har fået sit eget menupunkt

Effektivisér dine arbejdsgange

Email-fanen har nu fået sin egen separate side. Den er blevet flyttet fra Bilagshåndtering til sin helt egen side under navigations-baren i venstre side. 

Selvom placeringen ændrer sig, så forbliver funktionaliteten den samme. 

Det var det i denne omgang. Er du klar til at nyde godt af opdateringerne? Hop ind på din Corpay One-konto, og kom igang idag!

Fortsæt med at læse

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.