Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Året der gik: Sådan så 2020 ud for Roger
Virksomhedsnyt
January 5, 2021

Året der gik: Sådan så 2020 ud for Roger

Rasmus Lindersgaard

2020 har været noget af et år. Den globale pandemi udfordrede vores helbred, sociale omgang og jobsikkerhed.

I marts 2021 ændrede Roger navn til Corpay One. Vores features og funktionaliteter har ikke ændret sig. Du kan læse mere her, hvis du vil vide mere om ændringen.

Men det er ikke kun mennesker, der har været ramt af COVID-19. Små og mellemstore virksomheder (SMV) har i lige så høj grad været udfordret på deres finansielle helbred. Hver femte SMV har været nødt til at afskedige medarbejdere viser en undersøgelse fra SMVDanmark. Samme undersøgelse viser også at hver tiende SMV forventer at afskedige yderligere i den kommende tid. 

Men der er lysglimt i det økonomiske mørke, når vi kigger på vores kunder. For nød lærer som bekendt nøgen SMV at tænke anderledes. Vi har set fysiske butikker dyppe tæerne i e-handel, og restauranter, der har solgt måltidskasser. De tech-virksomheder, der bruger Roger til at få kontrol over deres økonomiafdeling, fandt nye måder at hjælpe deres kunder med at navigere i det omskiftelige landskab, som 2020 må siges at have været.

Hos Roger har vi gjort det samme. Vi har laserfokuseret på at lancere opdateringer og features, der kunne hjælpe vores kunder med at navigere på det ukendte hav, som det seneste år har vist sig at være. 

Her er alle de nye ting, vi lancerede i 2020. Men du får også et smugkig på, hvordan 2021 kommer til at se ud i Roger-land. 

Medarbejderudlæg

Fremtiden tilhører de virksomheder, der automatiserer værdidrænende manuelt arbejde. Det gælder også medarbejderudlæg. Alt for mange medarbejdere bruger timevis på først at lede efter krøllede kvitteringer for derefter at skulle finde den rette godkender til et udlæg. Det tager i gennemsnit 20 minutter at gøre det manuelt. Du får altså ikke kun gladere og mere effektive ansatte ved at automatisere din håndtering af medarbejderudlæg med Roger, du sparer tid og penge. Læs mere om vores løsning her.

Bilagsmatch

Sig farvel til forsvundne bilag og goddag til kontrol. Med Bilagsmatch kan du uploade en CSV-fil fra din bankkonto og matche dem med dine bilag i din Roger Inbox. 

Det er altså nu muligt at matche bankkontoudtog med den information, du har i Roger. Hvis du opdager at et bilag mangler, kan du selv manuelt uploade det til Roger eller bruge Rogers Workflows til automatisk at bede den rette medarbejder uploade bilaget. 

Udpeg midlertidig godkender 

Produktivitet handler ikke kun om timerne, du bruger på kontoret. Ferie og fritid er en mindst ligeså vigtig del af ligningen. Men det kan være en udfordring for virksomhedens håndtering af fakturaer og bogføring, når vigtige medarbejdere holder fri. Derfor har vi gjort det muligt at udpege midlertidige godkendere, når du tager en pause fra kontoret. 

Håndtering af kreditnotaer

Fakturaer og kreditnotaer er en essentiel del af arbejdet med leverandørbetalinger. Derfor er det vigtigt, at du har overblikket, når du har penge tilgode ved en leverandør - og det behøver du ikke længere bruge mentale kræfter på. Nu kan du udligne fakturaer med kreditnotaer fra samme leverandør - og se det resterende beløb på din faktura efterfølgende.

Emails 

Rogers Inbox kan nu konvertere enhver e-mail, der bliver sendt til din RogerAdrress, til et bilag. Det sker selvfølgelig kun, hvis e-mailen omhandler et køb eller indeholder en faktura. Det er især brugbart, når en leverandør sender en faktura som email fremfor som en vedhæftning. Eller hvis leverandører sender noget til din RogerAddress der ikke er betalingsrelateret. 

Du kan enten arkivere de e-mails, der ikke har noget med betalinger eller udgifter at gøre, eller konvertere dem til bilag.

Roger til Chrome

Bilagsupload med ét klik - uden nogensinde at forlade din Gmail-indbakke. Det er, hvad du får, med Rogers Chrome-udvidelse. Bare installer den, og når du næste klikker på Roger-ikonet, så bliver e-mails med kvitteringer eller fakturaer uploadet til Roger. Få den her. 

Roger til Slack 

Det tager for lang tid at logge ind og ud af forskellige services. Derfor lancerede vi en Roger-integration til Slack. Nu kan du godkende eller afvise fakturaer eller kvitteringer direkte fra Slack. Eller du kan tagge kollegaer i Slack, hvis du har brug for at få uddybet baggrunden for en udgift. 

Roger UK 

2020 var også året, hvor Roger slog dørene op i Storbritannien. Endnu er Roger UK stadig i beta, men det bliver muligt at lave automatiserede betalinger i begyndelsen af det nye år. 

Hvad der venter i 2021

Nu, hvor vi er landet i 2021, er vi klar til at træde ind i endnu et år med fokus på kundecentrisk produktudvikling sammen med jer. Her er noget af det, der er på vej:  

Medarbejderudlæg: Vi kommer til at gøre det endnu mere brugervenligt og strømlinet at håndtere udlæg. Vi har hørt jeres feedback og inkorporeret den i vores næste opdatering. 

Workflows: Workflows er arbejdshesten i Rogers automatiseringsfirspand. Det er den bedste måde at automatisere din virksomheds bogføring, godkendelser og betalinger. Derfor lancerer vi en endnu mere intuitiv Workflow-bygger, hvor det bliver endnu lettere at automatisere processer, der sænker jeres produktivitet. 

Onboarding og support: Roger har vokseværk. Derfor sidder der flere og flere produktspecialister klar til at rådgive dig, når du begynder at bruge Roger. 

En forbedret Inbox: Inbox er den centrale nerve, der løber gennem Roger. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at gøre Inboxen så god, som den kan blive.

Fortsæt med at læse

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.