Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Automatiser dit godkendelsesflow med Corpay One
Produktnyheder
October 9, 2018

Automatiser dit godkendelsesflow med Corpay One

Mads Christensen

Vi er stolte af at præsentere en kæmpe opdatering af Rogers godkendelsesflow, så du kan konfigurere og automatisere alle trin i…

Vi har arbejdet på denne opdatering i et stykke tid, og vi mener, at vi virkelig har formået at opbygge det simpleste og dog mest potente godkendelsesflow, der er tilgængelig for fakturabetaling.

Du kan se et nyt menupunkt i dit Corpay One-dashboard med navnet Approval Flow. Her kan du nemt oprette nye regler til automatisk at udpege de rigtige medarbejdere til at godkende virksomhedens regninger.

Du kan selv vælge, hvilke kriterier en regning skal opfylde for at aktivere en regel. Når en regning aktiverer en regel, udpeger reglen automatisk en eller flere medarbejdere efter dit valg til at godkende regningen:

  • Når du først har oprettet en regel, sker det hele helt automatisk, og regninger vil intelligent strømme gennem de regler, du har oprettet.
  • Du kan oprette så mange regler, som du vil, så du kan tage højde for alle mulige scenarier i virksomhedens betalingsprocesser.
  • Du kan udpege særligt udvalgte medarbejdere som veto-godkendere, så de altid kan godkende (eller afvise) alle virksomhedens regninger.
  • Regler er utrolig fleksible, og du kan oprette regler baseret på kriterier som beløb, valutaer, afdelinger, projekter, konti i din regnskabssoftware og meget mere.
  • Når en regning afventer godkendelse, kan alle udpegede medarbejdere nemt få det fulde overblik over regningens godkendelsesflow, så der hele tiden er styr på, hvor regningen er i processen:

Se Corpay Ones godkendelsesflow i aktion her.

  • Og husk, hos Corpay One koster det dig ikke ekstra at tilføje en flere medarbejdere til din Corpay One-konto!

Opret en regel i dag

Det er super nemt, og det eneste, det kræver, er, at du skal have slået Approve-modulet til under dine moduler.

Læs mere om Corpay Ones godkendelsesflow i vores hjælpecenter, hvor du blandt andet også kan se eksempler på, hvordan regler oprettes, og hvordan de opleves i praksis.

Vi glæder os til at høre, hvad du synes om denne store, nye opdatering. Som altid sidder vi klar på support@corpayone.com.

Fortsæt med at læse

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.