Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Byd vores nye feedback & feature board velkommen!
Produktnyheder
June 22, 2023

Byd vores nye feedback & feature board velkommen!

Rasmus Lindersgaard

Lige siden Corpay One blev stiftet i 2016, har vores brugeres feedback været en essentiel del af vores virksomheds DNA. Over tiden er I efterhånden blevet så mange, at det er på tide at introducere en mere struktureret tilgang til indsamling af gode ideer til nye funktionaliteter & features. 

Derfor er vi glade for at kunne annoncere introduktionen af ​​vores nye feedback board!

Her kan du dele tanker, forslag og ideer om alt fra leverandører til information på bilaget i din oversigt. Som bruger, er du den, der forstår vores produkt bedst, og din viden er vigtig og værdsat. 

Ved at tilbyde en platform, hvor vores brugere kan dele deres meninger, kan vi skabe et endnu bedre produkt, der opfylder jeres behov til kreditorstyring, fakturahåndtering- og betaling. 

Men hvordan virker det så? 

Det er ret ligetil. Du tilgår boardet ved at klikke på din profil i nederste venstre hjørne, når du er logget ind. Herfra vælger du “Feedback & Forslag”. Det åbner et nyt vindue, hvor du kan foreslå en ny idé eller stemme på eksisterende idéer. Eller ved at klikke her, hvis du er logget ind.

Vores produktteam kommer aktivt til at følge med på feedbacktavlen, og vi kommer til at læse hvert eneste forslag grundigt igennem. Vi kommer også til 

Vi vil også give regelmæssige opdateringer på feedbacktavlen, så brugerne ved, hvilke forslag vi arbejder på, og hvilke vi har implementeret.

Vi tror på, at introduktionen af ​​denne feedbacktavle vil hjælpe os med at skabe et bedre produkt og forbedre vores brugeres oplevelse. Vi opfordrer alle vores brugere til at drage fordel af denne platform og dele deres tanker med os. Sammen kan vi skabe en kreditorløsning, der opfylder alle vores brugeres behov.

Afslutningsvis er vi glade for at introducere vores nye feedbacktavle til brugere. Ved at give vores brugere en platform til at dele deres tanker og ideer, kan vi skabe et bedre produkt, der opfylder deres behov. Vi ser frem til at høre fra vores brugere og arbejde sammen om at forbedre vores kreditor-løsning.

Fortsæt med at læse

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.