Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Billy

Integrer Billy med Corpay One

Om Billy

Toke Kruse fik ideen til Billy i 2009. I flere år havde han brugt Excel-ark til at holde styr på sin økonomi - han havde altså brug for et mere professionelt regnskabssystem. Billy er et moderne økonomisystem, der er designet intuitivt og brugervenligt med en række stærke features. Billy gør det let at sende fakturaer og rapportere moms.

Om integrationen

Når du bruger Corpay One med Billy, eliminerer du meget manuelt arbejde og undgår manuelle tastefejl. Sådan bliver din virksomhed mere effektiv, mens du tilføjer et lag af sikkerhed og compliance. Brug Corpay One til betale dine leverandører, automatisere de interne godkendelsesprocesser og tilføje alle de nødvendige data, som kategori og afdeling, til dine bilag.  

Importer al din data fra Billy til Corpay One, og øg din effektivitet ved at automatisere dit bogholderi, dine betalinger og din udgiftshåndtering. Corpay One to-vejs synkroniserer med Billy, så dit regnskabsprogram er opdateret og retvisende. Sådan kan din virksomhed træffe bedre beslutninger, der baserer sig på et solidt datagrundlag.

Fordele ved at integrere Corpay One med Billy

To-vejs-synkronisering

Corpay One synkroniserer med Billy. For eksempel brugerdefineret data som kategorier, afdelinger og projekter. Vi synkroniserer også alle de betalinger, bilag og data, du har i Corpay One, med dit ERP.

Automatisk bogføring

Jo mere du bruger Corpay One, desto smartere bliver løsningen. Corpay One genkender straks bilag fra den samme leverandør, og konterer automatisk bilaget for dig.

Automatisér alt

Med Corpay One kan du eliminere alt det manuelle arbejde i din udgifts- og fakturahåndtering. Sådan kommer du et skridt nærmere automatisk bogføring.

Corpay One mest relevante funktioner for Billy

Vedhæftninger

Corpay One scanner og synkroniserer hele bilaget til Billy, så du og dine rådgivere let kan få et overblik over dine udgifter.

Brugerdefinerede lister

Corpay One gør dig i stand til at lave brugerdefinerede lister, som enten baserer sig på data i Billy eller i Corpay One. Sådan kan du skræddersy dine interne bogføringspraksis.

Udgiftshåndtering

Med Corpay Ones Workflows kan du lave regler for hvordan og hvornår leverandører bliver betalt, samt hvem der skal godkende udgifter. Alt sammen uden en eneste linje af kode.

Forebyggelse af bedrageri

Corpay One sætter en stopper for dobbeltbetalinger, og dermed reducerer du risikoen for bedrageri. Hvert eneste bilag i Corpay One har et indbygget revisorspor. Derudover kan du sætte forskellige udgiftsgrænser for hver enkel medarbejder.

Bilagsmatch

Upload dit bankkontoudtog til Corpay One, og så matcher vi det med de bilag, du har på platformen. Mangler der et bilag, kan du bede dine medarbejdere om at uploade det.

Leverandørstyring

Rediger leverandørprofiler, definer dine betalingsmetoder og få en rapport på udgifter til hver enkelt leverandør. Du kan endda bygge Workflows, der gør dig opmærksom på, hvis udgifterne til en leverandør afviger fra måned til måned.

Læs andres succeshistorier

Læs hvordan Corpay One’s automatiske bogholderi hjælper andre med at få tid til at udvikle deres virksomhed.

Læs andres succeshistorier Image
Den Gamle Købmandsgaard

Før brugte vi 4-5 timer på fakturahåndtering om ugen - nu klarer vi det på 1.

Lær mere
Læs andres succeshistorier Image
Hr. Regnskabsfører Andersen & Co Aps

Når mine bogføringskunder bruger Corpay One, slipper de for at bruge weekenden på at betale regninger og andre manuelle regnskabsopgaver.

Lær mere

Original Coffee firedoblede antallet af caféer - uden at ansætte flere i økonomiafdelingen

“Vi har flere caféer i dag, men vi arbejder stadig på samme måde i vores bogholderi, som da vi havde én. Udover at spare os tid og penge, så har Corpay One gjort os i stand til at vækste virksomheden og samtidig bevare det økonomiske overblik.”
Læs hele casen
Black arrow right
Martin Hjarsbæk, CFO
Martin Hjarsbæk
Chief Financial Officer
Original Coffee
Home Workspace Image

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.