Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
Slack

Integrer Slack med Corpay One

Om Slack

Slack er en kommunikationshub, der gør det muligt for kollegaer at sende direkte beskeder til hinanden eller til kanaler, der er relateret til deres rolle i virksomheden. Slack fremmer samarbejde og effektivitet ved at gøre det lettere for medarbejdere at finde den information, de skal bruge i deres arbejde.

Om integrationen

Corpay One kombineret med Slack sørger for, at du ikke behøver forlade det sted, hvor du i forvejen kommunikerer, for at håndtere dine udgifter. 

Ved at bruge Corpay One's Workflow-teknologi kan man automatisk sende en anmodning om godkendelse ud til den rette person. Hun kan så godkende eller afslå, men hun kan også gå over på Corpay One's platform for at få alle detaljerne med.

Fordele ved at integrere Corpay One med Slack

Samlet kommunikation

Når du bruger Corpay One's Slack-integration, kan du godkende eller afvise udgifter direkte fra Slack.

Automatisk bogføring

Desto mere du bruger Corpay One, jo smartere bliver løsningen. Corpay One genkender straks bilag fra den samme leverandør, og konterer automatisk bilaget for dig.

Automatisér alt

Med Corpay One kan du eliminere alt det manuelle arbejde i din udgifts- og fakturahåndtering. Sådan kommer du et skridt nærmere automatisk bogføring.

Corpay One mest relevante funktioner for Slack

Vedhæftninger

Corpay One scanner og synkroniserer hele bilaget til dit regnskabsprogram, så du og dine rådgivere let kan få et overblik over dine udgifter.

Brugerdefinerede lister

Corpay One gør dig i stand til at lave brugerdefinerede lister, som enten baserer sig på data fra dit regnskabsprogram, eller det du har i Corpay One. Sådan kan du skræddersy dine interne bogføringspraksis.

Udgiftshåndtering

Med Corpay One's Workflows kan du lave regler for hvordan og hvornår leverandører bliver betalt, samt hvem der skal godkende udgifter. Alt sammen uden en eneste linje af kode.

Forebyggelse af bedrageri

Corpay One sætter en stopper for dobbeltbetalinger, og dermed reducerer du risikoen for bedrageri. Hvert eneste bilag i Corpay One har et indbygget revisorspor. Derudover kan du sætte forskellige udgiftsgrænser for hver enkel medarbejder.

Bilagsmatch

Upload dit bankkontoudtog til Corpay One, og så matcher vi det med de bilag, du har på platformen. Mangler der et bilag, kan du bede dine medarbejdere om at uploade det.

Leverandørstyring

Rediger leverandørprofiler, definer dine betalingsmetoder og få en rapport på udgifter til hver enkelt leverandør. Du kan endda bygge Workflows, der gør dig opmærksom på, hvis udgifterne til en leverandør afviger fra måned til måned.

Læs andres succeshistorier

Læs hvordan Corpay One’s automatiske bogholderi hjælper andre med at få tid til at udvikle deres virksomhed.

No items found.

Original Coffee firedoblede antallet af caféer - uden at ansætte flere i økonomiafdelingen

“Vi har flere caféer i dag, men vi arbejder stadig på samme måde i vores bogholderi, som da vi havde én. Udover at spare os tid og penge, så har Corpay One gjort os i stand til at vækste virksomheden og samtidig bevare det økonomiske overblik.”
Læs hele casen
Black arrow right
Martin Hjarsbæk, CFO
Martin Hjarsbæk
Chief Financial Officer
Original Coffee
Home Workspace Image

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.