ClickCease
←Tilbage

Revisor

En revisor spiller en vigtig rolle i en virksomhed, som tager sig selv seriøst. Kort fortalt består jobfunktionen i at revidere og kontrollere en virksomheds regnskaber. Revisoren kan også fungere som samarbejdspartner, økonomisk advisor og sparringspartner. Det er typisk revisoren eller bogholderen, som sørger for, at alle fakturaer i virksomheden er faktureret korrekt.

Hvad er en revisor?

Har du brug for at kunne holde styr på din regnskabsføring, økonomi mm. og at alt bliver udfyldt korrekt, er det vigtigt at have en revisor ansat i din virksomhed. Det kan være alt fra moms, bogføring, årsregnskab, økonomi og befordringsfradrag som en revisor kan hjælpe med. En revisor har ofte en stor viden om økonomi og kan bruges som rådgiver til, hvordan din virksomhed skaber en bedre bundlinje og optimerer din virksomhed økonomisk. Revisoren kan bruges både i den spæde opstart af en virksomhed og mange år frem, så der altid er styr på din virksomheds økonomiske situation.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad arbejdet med bogføring i en virksomhed består af, kan du med fordel læse SKATs guide omkring emnet.

Digital revisor 

En revisor kan bruge forskellige automatiske værktøjer til at udføre sit arbejde på en nemmere måde. Bogføring kan være tidskrævende, så hvorfor ikke spare tid, hvor man kan og prioritere tiden på andre opgaver som skaber værdi for virksomheden? En revisor kan i stedet bruge tid på at optimere din virksomheds likviditet, udfordme din forretningsstrategi, forbedre din bundlinje, hjælpe med at opnå virksomhedens mål og at styrke dit forhold til banken. Med andre ord, hvis du investerer i et godt automatiseringsværktøj til din revisors arbejde, kan revisoren i stedet prioritere arbejdsopgaver som skaber vækst for din virksomhed. 

Gør det nemmere for jeres interne revisor i firmaet med Corpay One

Corpay One har udviklet et komplet automatiseringsværktøj til revisorer og bogholdere for at gøre deres arbejde med regnskabsføring lettere og skabe et bedre workflow i virksomheden. Løsningen er en alt-i-en løsning, som fremtidssikrer din virksomhed og imødekommer dine kunders behov. Værktøjet er designet til at optimere dine kunders fakturaflow fra de scanner fakturaen til indbetaling. 

Flowet foregår således:

  • Corpay One’s intelligente scanningsteknologi aflæser de vigtigste detaljer på fakturaen, som lander i jeres Corpay One indbakke.
  • Corpay One håndterer fakturaer automatisk ved hjælp af workflows som kan designes til jeres specifikke behov.
  • Dernæst sendes fakturaen til godkendelse ved den rette medarbejder
  • Når I trykker godkend, betaler Corpay One via Bank Connect og synkroniserer det hele til jeres regnskabsprogram helt uden netbank login. 

Hvad koster en revisor?

En revisors pris kan variere, og ofte er man nødt til at indhente forskellige tilbud. Til gengæld kan man være heldig at finde en billig revisor. Vi vil derfor ikke nævne specifikke tal i dette indlæg, da prisen afhænger af mange variabler. Nogle virksomheder har brug for at fastansætte en revisor og andre har brug for en freelance revisor. Det kommer helt an på behovet.

Hvad afhænger prisen af?

Prisen afhænger af bl.a. af hvad revisorens arbejde består af. Det vil sige hvor meget tid skal personen bruge, aktiviteter og evt. rettelser. Hvor meget sparring virksomheden forventer mm. For enkeltmandsvirksomheder er en revisor typisk billigere end for et selskab. Ofte kan du med fordel købe en pakke, hvor du både får årsregnskab og selvangivelse med i pakken. 


Spar tid og penge med Corpay Ones digitale og automatiske bogføring - opret dig gratis!

Vil du høre mere om, hvordan vi hos Corpay One kan hjælpe din virksomhed med mere vækst med vores automatiske bogføringsværktøj? Så er du velkommen til at booke en gratis demo, og se hvor let bogholderi kan være! Du bestemmer, hvornår vi skal ringe dig op, og så giver vi dig en gennemgang omkring, hvordan det fungerer! Er du allerede overbevist om fordelene ved at gøre dit og dine medarbejderes liv nemmere? Så opret dig gratis her. Corpay One bliver din nye bedste ven på arbejdet! 

Side CTA Image
Book en gratis demo

Vores team sidder klar til at vise dig, hvor let og automatisk Corpay One kan gøre dine leverandørbetalinger. Book en tid, så viser vi dig mulighederne.

Book en demo

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.