Glædelig jul! 🎄 Spar 50%første måned for nye kunder* i december
←Tilbage

Revisor

En revisor spiller en vigtig rolle i en virksomhed, som tager sig selv seriøst. Kort fortalt består jobfunktionen i at revidere og kontrollere en virksomheds regnskaber. Revisoren kan også fungere som samarbejdspartner, økonomisk advisor og sparringspartner. Det er typisk revisoren eller bogholderen, som sørger for, at alle fakturaer i virksomheden er faktureret korrekt.

Hvad er en revisor?

En revisor er en person, der hjælper og rådgiver virksomheder med at revidere og kontrollere en virksomheds regnskaber. En revisorer kan fungere som en samarbejdspartner, økonomisk rådgiver eller sparringspartner. En revisor har en stor finansiel viden og spiller derfor en vigtig rolle i en virksomhed, så der altid er styr på den økonomiske situation. 

Hvad laver en revisor?

Revisorer hjælper og rådgiver med alt fra moms, bogføring, årsregnskab, økonomi og befordringsfradrag. Derudover kan revisor rådgivning hjælpe med, hvordan din virksomhed skaber en bedre bundlinje og optimere din virksomhed økonomisk.

Digital Revisor

En revisor benytter sig af forskellige digitale værktøjer til at udføre sit arbejde, som gør deres arbejde nemmere og mere effektivt. Bogføring kan for eksempel være tidskrævende og her kan det være en fordel at benytte sig af et digitalt bogføringsprogram for at spare tid og med fordel kan prioritere tiden på andre opgaver som skaber værdi for virksomheden. En anbefaling er derfor, at investere i et godt automatisering værktøj til din revisors arbejde. 

Hvilken revisor skal jeg vælge?

Revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder at man ikke behøver at være i besiddelse af en revisoruddannelse for at kunne benytte sig af denne titel. Mange revisorer er faktisk bogholdere, så det kan være en god ide at tjekke op på dette, så man er informeret. Af uddannede revisorer findes registrerede revisor og statsautoriserede revisor og de er begge beskyttede titler og godkendt af Erhvervsstyrelsen. 

En statsautoriseret revisor må udføre revision for banker og børsnoterede virksomheder. I mindre virksomheder vil det typisk være nok med en registreret revisor eller en bogholder. En anbefaling er at en virksomhed sætter sig godt ind i, hvilken type hjælp og rådgivning som er nødvendig så revisorernes uddannelsesmæssige baggrund stemmer overens med behovet. Derudover skal der tages højde for om virksomheden er revision pligtig i forhold til hvilken type revisor som er nødvendig.

Hvad koster en revisor?

En revisor løn kan variere og afhænger af hvilken type revisor du skal bruge. Der vil altså være forskel på en statsautoriseret revisor løn, en registreret revisor og en bogholder. Derudover afhænger det at hvor meget tid revisoren skal bruge, aktiviteter og evt. rettelser. Hvor meget sparring virksomheden forventer mm. Vi vil derfor ikke nævne specifikke tal i forhold til revisor priser, da prisen afhænger af mange variabler. Vi anbefaler at du køber en pakkeløsning bestående af eksempelvis årsregnskab og selvangivelse, som oftest kan resultere i en bedre pris. Derudover er en anbefaling at indhente forskellige tilbud. 


Gør det nemmere for jeres interne revisor i firmaet med Corpay One

Corpay One har udviklet et komplet automatiseringsværktøj til revisorer og bogholdere for at gøre deres arbejde med regnskabsføring lettere og skabe et bedre workflow i virksomheden. Løsningen er en alt-i-en løsning, som fremtidssikrer din virksomhed og imødekommer dine kunders behov. Værktøjet er designet til at optimere dine kunders fakturaflow fra de scanner fakturaen til indbetaling. 

Flowet foregår således:

  • Corpay One’s intelligente scanningsteknologi aflæser de vigtigste detaljer på fakturaen, som lander i jeres Corpay One indbakke.
  • Corpay One håndterer fakturaer automatisk ved hjælp af workflows som kan designes til jeres specifikke behov.
  • Dernæst sendes fakturaen til godkendelse ved den rette medarbejder
  • Når I trykker godkend, betaler Corpay One via Bank Connect og synkroniserer det hele til jeres regnskabsprogram helt uden netbank login. 


Spar tid og penge med Corpay Ones digitale og automatiske bogføring - opret dig gratis!

Vil du høre mere om, hvordan vi hos Corpay One kan hjælpe din virksomhed med mere vækst med vores automatiske bogføringsværktøj? Så er du velkommen til at booke en gratis demo, og se hvor let bogholderi kan være! Du bestemmer, hvornår vi skal ringe dig op, og så giver vi dig en gennemgang omkring, hvordan det fungerer! Er du allerede overbevist om fordelene ved at gøre dit og dine medarbejderes liv nemmere? Så opret dig gratis her. Corpay One bliver din nye bedste ven på arbejdet! 

Side CTA Image
Book en gratis demo

Vores team sidder klar til at vise dig, hvor let og automatisk Corpay One kan gøre dine leverandørbetalinger. Book en tid, så viser vi dig mulighederne.

Book en demo

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.