ClickCease
←Tilbage

Fakturahåndteringssystem

Et fakturahåndteringssystem er et computerprogram eller en app, der hjælper dig med at organisere, bogføre og betale dine fakturaer. Kort sagt et system, der kan håndtere dine fakturaer.

Et fakturahåndteringssystem er et computerprogram eller en app, der hjælper dig med at organisere, bogføre og betale dine fakturaer. Kort sagt et system, der kan håndtere dine fakturaer. Hvis du skal have en opfrisker på hvad en faktura er, så kan du læse mere her

Hvorfor skal du bruge et et fakturahåndteringssytem?

Der er flere fordele ved at organisere din fakturahåndtering med et system. Når det kommer til økonomistyring er struktur nøglen til succes. Derfor er en central del af de fleste fakturahåndteringssystemer at skabe overblik og hjælpe med at skabe bedre struktur i dit kreditorbogholderi. Det gør de blandt andet ved skabe et centralt sted for at modtage fakturaer, synkronisering til dit regnskabsprogram og i nogle få systemer muligheden for at opsætte godkendelsesflows. Det betyder, at når din virksomheder modtager en faktura bliver den automatisk sendt til godkendelse hos de rigtige medarbejdere, og sparer dermed virksomheden for manuelle arbejdsprocesser, fejl og dyre mandetimer. 

Hvornår giver det økonomisk mening at implementere et fakturahåndteringssystem?

Når du skal beregne om det kan betale sig at implementere et fakturahåndteringssystem, skal du huske at inkludere flere parametre. Det handler både om prisen på den tid, du sparer på manuelle arbejdsprocesser, men også omkostningerne ved de fejl du undgår. Om det er overskredne betalingsfrister eller dobbelt betaling. Samtidig giver det også mulighed for at spare tid ved din revisor, hvis alle dine bilag er samlet et sted. 

Det er kun ifht. tid og penge. Derudover skal også overveje, hvad det er værd, at opretholde en god relation til dine leverandører, når du betaler til tiden hver gang. Samt hvad fordelene er ved at samle alle dine udgiftsprocesser ét sted fremfor spredt udover lange mailtråde, betalingsfiler og regneark.

Hvad koster et fakturahåndteringssytem?

Der er mange forskellige prismodeller for fakturahåndteringssystemer. Nogle tager penge for oprettelse, implementering og support, mens andre kun opkræver for et månedligt abonnement. Det kan betale sig at undersøge prisstrukturen før du går i gang med at implementere et nyt system, det kan nemlig have stor betydning for den endelige pris. 

Corpay One koster ned til 399 kr. om måneden. Der er ingen merpris for vores onboarding, hvor vi sørger for at det hele spiller, eller den support, du senere kan få brug for. Du kan se alle vores priser her

Hvem er Corpay One?

Corpay One er en alt-i-en betalingsplatform som tilbyder din virksomhed automatisk bogføring, så du kan spare både tid og penge. Vi er eksperter i at automatisere manuelle processer i kreditorbogholderiet. Det er i forvejen surt nok at skulle betale fakturaer, så vi har gjort det til vores mission at gøre hele bilagsflowet betydeligt bedre og nemmere for dig. Læs mere om vores fakturahåndteringssystem her.

Med Corpay One får du:

  • Enkel implementering
  • Hurtigere betalinger
  • Automatiseret bogføring til dit regnskabsprogram

Side CTA Image
Book en gratis demo

Vores team sidder klar til at vise dig, hvor let og automatisk Corpay One kan gøre dine leverandørbetalinger. Book en tid, så viser vi dig mulighederne.

Book en demo

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.